JOGI NYILATKOZAT

A MONTANA Tudásmenedzsment Kft. tájékoztatja Önt, hogy honlapjának böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

 

A MONTANA honlap, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a MONTANA mindenkori tulajdonosai jogosultak.

 

A MONTANA tulajdonosainak előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a honlap tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A MONTANA azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

 

A MONTANA fenntartja a jogot, hogy honlapját bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. A MONTANA nem garantálja, hogy a honlaphoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a MONTANA kifejezetten kizárja.

 

A MONTANA nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a MONTANA kapcsolódik, vagy amelyekre hivatkoznak.

© 2019 by MONTANA                Tel: +36-1-327-9800             info (kukac) montana.hu