RÓLUNK

A MONTANA 30 éve a magyar informatikai piac meghatározó középvállalkozása.  Ez idő alatt olyan tapasztalatra és szaktudásra tettünk szert, amelynek köszönhetően képesek vagyunk szinte bármely szektor igényeit a legmagasabb színvonalon kielégíteni. Stratégiánk középpontjában önálló megoldásfejlesztő tevékenységünk áll, ezért rendkívül fontos szerepet játszik vállalatunknál a KREATIVITÁS és az INNOVÁCIÓ. Olyan alkalmazások kidolgozására koncentrálunk, amelyek a gazdaság kiemelt szereplőinek problémáira nyújt megoldást.

 

Cégünk 1999-ben vásárolta fel a hazai információbiztonsági piac egyik vezető szállítóját a Noreg Kft.-t, amely ma a MONTANA partnervállalatakét működik.

 

Magyarország meghatározó IT vállalataként rendelkezünk azzal a szaktudással, széles körű műszaki háttérrel és gyártói támogatással, amelynek birtokában megrendelőink támogatási igényeit a legkiválóbb minőségben, hatékonyan kielégíteni. A MONTANA ügyfelei számára a következő szolgáltatásokat nyújtja: Üzemeletetés és szerviz, IT Integráció, Alkalmazásfejlesztés, valamint Informatikai és Stratégiai Tanácsadás.

 
 
 

© 2019 by MONTANA                Tel: +36-1-327-9800             info (kukac) montana.hu